Zoeken naar recycling

Vraag het de vakman in sloopwerken & recycling, voor veilige afbraak Verkoop oud ijzer? Schroot en Recycling Goes heeft ruime voorraad
Welkom op onze website Metaal Recycling Federatie. MRF leden staan voor kwaliteit. Vind hier alles over onze leden. Volg ons laatste nieuws. Metaalrecycling Branche van en voor de toekomst. D e Metaal Recycling Federatie MRF stelt zich de bevordering ten doel van de milieuvriendelijke en economisch verantwoorde recycling van alle gebruikte metalen in Nederland. Daarnaast zet de MRF zich in voor de belangen van de sector in het algemeen en voor de leden van de vereniging in het bijzonder. De MRF vertegenwoordigt 155 ondernemingen die actief zijn op de drie terreinen van de metaalherwinning ferro schroot non-ferro metalen en shredders. De federatie vertegenwoordigt daarmee 85% van het totale verhandelde volume van de gehele branche. Lees meer over de Metaalrecyclingbranche en de MRF.
Recyclen Wecycle. Veel apparaten worden gerecycled door ze eerst geheel of gedeeltelijk te demonteren. Demontage is nodig om milieuschadelijke stoffen te kunnen verwijderen en om alle voor hergebruik geschikte materialen zo schoon mogelijk te kunnen scheiden. Recycling levert dan het hoogste milieurendement op. De recyclingbedrijven doen er alles aan om zo veel mogelijk materialen te scheiden. Het gaat dan bijvoorbeeld om ijzer aluminium koper kunststof glas hout en PUR-poeder. Schadelijke stoffen bijvoorbeeld cfks kwik en batterijen worden op een verantwoorde manier gerecycled of vernietigd.
IT-Recycling Uw partner voor computer recycling. Computer recycling voor bedrijven en instellingen. Wij halen al uw afgeschreven computer apparatuur bij u op. Razendsnel milieuvriendelijk en zeker niet duur. Wij willen uw oude computers laptops servers en monitoren opkopen. Altijd het hoogste bod snelle afwikkeling en met exacte registratie. Alleen voor bedrijven en instellingen. Wat kopen we op? Vernietiging van harddisks en tapes ook bij u op locatie.
4Pet Recycling Welcome at 4Pet Recycling. Fax 31 26 750 23 46. Partners / Specialists in PET. Home / Welcome at 4Pet Recycling. Welcome at 4Pet Recycling. 4PET RECYCLING BV located in Arnhem / NL is a leading PET-Recycling company and the capacity exceeds more than 25.000 tons per year approx 750 million pieces. The sales program of 4PET comprises both rPET flakes and rPET Granules. For both qualities the high purity and quality is extremely important in order to guarantee and maintain the highest safety level for the end user. 4PET has therefore implemented an extensive quality control system and introduced strict procedures and processing criteria. Our recycling process is in compliance with the requirements for food contact.
Home Stichting PRN. Hoe werkt de kringloop hoe werkt het herverwerkingsysteem van Stichting PRN en hoe wordt dit gefinancierd waarom moet je papier apart houden wat mag wel en wat niet bij het oudpapier en nog veel meer. 90% van het oudpapier en karton is in de kringloop het wordt ingezameld gerecycled en als materiaal hergebruikt. Met dit recyclingpercentage is Nederland een koploper in Europa. Ook halen we ruimschoots de 75% doelstelling van het Besluit beheer verpakkingen en papier en karton. Nieuw papier en karton wordt voor ruim 80% uit oudpapier en karton gemaakt. Oudpapier is dus een waardevolle grondstof en geen afvalstof.
Recycleren afvalverwerking Gagelmans Recycling. Inzamelpunt voor AEEA afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Met eindejaar is onze werf gesloten. van zaterdag 21 december t/m woensdag 1 januari. Fijne en gezellige feestdagen! partner in verwerking van oude metalen en recyclage van afgedankte autowrakken! Ik ben niet btw-plichtig particulieren verenigingen. ik ben btw-plichtig ondernemingen en professionals. Om de huidige prijzen te weten kan je hier inloggen. Heb je nog geen account contacteer ons dan! 03 312 55 48.
Korlaar Recycling bv Home. Tel 31 035 6013397. Welkom bij Korlaar Recycling te Soest. Sinds de oprichting van Korlaar Recycling in 1957 is de markt van de oud ijzerhandelaar gegroeid naar een markt waar men spreekt over duurzame secundaire grondstoffen met een positieve restwaarde. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om containers op te halen om te ruilen of te legen. Als groothandel in ferro ijzer staal e.d. en non-ferro aluminium koper lood zink RVS offsetplaten e.d. zamelen wij metalen in die vrijkomen tijdens productieprocessen in de industrie.
vg4. vg4.
Peute Recycling. Peute is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke oud papier en plasticverwerkers van Europa. De onderneming is een sterk groeiende internationaal opererende onderneming met een totaal verwerkt en vermarkt volume in 2012 van ruim 1.300.000 ton oud papier en plastic. Peute is gevestigd te Dordrecht dankzij de nabijheid van Europa's voornaamste haven Rotterdam de ligging aan het water en goede ontsluiting via de weg beschikken we over een unieke locatie.
Verwerking en recycling van matrassen. gaat door waar anderen stoppen. Medio 2012 is Matrassen Recycling Nederland B.V. begonnen met het inzamelen van oude en gebruikte matrassen. In Duitsland is hiermee ervaring opgedaan. Matrassen Recycling Nederland B.V. voert haar werkzaamheden uit op een bedrijfslocatie te Woerden. Hier worden de te recyclen matrassen geleverd en vervolgens verwerkt ontkernd waarna de diverse materialen hun weg weer terug vinden als halffabricaten. Het is onze overtuiging dat recycling een zeer belangrijke methode is om bruikbare grondstoffen te behouden en terug te brengen in productieprocessen.