Zoeken naar recycling

Welkom bij KRAS recycling Kras Recycling. Beter afvalmanagement bespaart tijd en geld. Afval is voor bedrijven een vervelend bijproduct en de verwerking ervan kost geld. KRAS managet uw afvalstroom van papier karton folies en kunststoffen beter waardoor u kosten bespaart. Hoeveel u kunt besparen maken we vooraf inzichtelijk voor u. U bepaalt zelf in hoeverre u de verwerking van uw afvalstromen aan ons overlaat.
Recycling. Ze geeft steeds vaker invulling aan duurzaam hergebruik van grondstoffen. In opdracht van haar klanten. En vanuit eigen organisatiewaarden. Met vestigingen in Son en Helmond is Jansen Recycling verantwoordelijk voor de verwerking van ongeveer één miljoen ton afval per jaar. Het bedrijfsonderdeel richt zich met name op de verwerking van minerale afvalstoffen als zand grond steen en soortgelijke materialen. De activiteiten van Jansen Recycling bestaan uit.
IT-Recycling Uw partner voor computer recycling. Computer recycling voor bedrijven en instellingen. Wij halen al uw afgeschreven computer apparatuur bij u op. Razendsnel milieuvriendelijk en zeker niet duur. Wij willen uw oude computers laptops servers en monitoren opkopen. Altijd het hoogste bod snelle afwikkeling en met exacte registratie. Alleen voor bedrijven en instellingen. Wat kopen we op? Vernietiging van harddisks en tapes ook bij u op locatie.
Xerox Recycling for Xerox Toner and Cartridge Supplies. Bedankt voor uw interesse in de recycling van uw gebruikte Xerox verbruiksartikelen. Deelname aan dit recyclingprogramma is eenvoudig klik op de koppeling hieronder en volg de instructies. Alleen originele Xerox verbruiksartikelen komen in aanmerking voor dit recyclingprogramma. Xerox Corporation behoudt zich het recht voor om materiaal dat niet in aanmerking komt voor het programma op kosten van de afzender naar de afzender te retourneren. Verbruiksartikelen-recycling is beschikbaar voor kantoorapparatuur printers multifunctionele apparaten persoonlijke kopieerapparaten faxapparaten. Sinds 2005 biedt Xerox de mogelijkheid om bij uw bedrijf/organisatie een ecobox te laten plaatsen.
http://www.feniksrecycling.nl/ De activiteiten van Feniks passen in de doelstelling van de overheid reststoffen optimaal te hergebruiken en zo het storten van afval te beperken en de belasting door zand en grindwinning te verminderen.
Geldof Recycling. Geldof Recycling.
Kunststof Recycling Nederland. Kunststof Recycling Nederland is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van autobumpers ook plaatst KRN verzamelbakken voor productie-uitvallen en kunststof reststoffen.
4Pet Recycling Welkom bij 4Pet Recycling. Fax 31 26 750 23 46. Partners / Specialists in PET. Home / Welkom bij 4Pet Recycling. Welkom bij 4Pet Recycling. 4PET Recycling in Arnhem is een vooraanstaande PET Recycler. De capaciteit bedraagt meer als 25.000 ton per jaar ca 750 miljoen stuks. Het programma van 4PET omvat zowel rPET maalgoed als ook rPET Re-Granulaat. Voor beide materiaaltypes zijn de zuiverheid en kwaliteit zeer belangrijk om de grootste zekerheid voor de eindgebruiker te kunnen garanderen. 4PET beschikt daarom over een uitgebreid kwaliteit en controlesysteem en heeft strikte procedures en procescriteria ingevoerd. Het recycling proces voldoet aan de eisen ten aanzien van Food-contact. COREPET voldoet hiermede aan alle Europese eisen.
Meinke Recycling BV. Medewerkers Janssen Landgraaf Recycling. Bouw Bedrijfs en Sloopafval. Aanleveren afval Nationaal en Internationaal. Dienstverlening Meinke Recycling en Janssen Landgraaf Recycling. Om de servicegerichtheid naar onze klanten te kunnen waarborgen hebben wij een logistieke afdeling die zorgdraagt voor een optimale dienstverlening. Door het diverse assortiment van containers hebben wij voor ieder werk de juiste container. Verder hechten wij veel waarde aan het op milieuverantwoorde wijze innemen van afvalstromen op onze overslaglocatie. Hiertoe is een milieuperron ingericht zonder lange wachttijden! Welke afvalstromen kunt u bedrijfsmatig danwel particulier bij ons aanleveren? Wij geven u een overzicht met de afvalstromen en bijbehorende uitleg!
RTA Recycling Technologische Apparatuur Inzameling en recycling van elektrische en elektronische apparatuur. Inzameling en recycling van elektrische apparatuur. RTA zet zich in voor het op een goede en verantwoorde manier inzamelen en recyclen van afgedankte elektronische apparatuur. Zij doet dit via het inzamelsysteem SIMPEL WEG. Centraal staat de de richtlijn Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur AEEA uit 2005. RTA is een stichting zonder winstoogmerk die is opgericht voor alle Nederlandse producenten en importeurs van professionele elektrische of elektronische apparatuur. Alle deelnemers én hun klanten kunnen de apparatuur simpelweg laten ophalen. Heeft u een afgedankt elektronisch apparaat dat gerecycled moet worden?