Zoeken naar recycling

Afbreken fabriek & machines? Schroot & Recycling Goes staat paraat Sloop in Delft? Vraag gratis offerte aan afbraakfirma met ervaring
Afbreken fabriek & machines? Schroot & Recycling Goes staat paraat Sloopbedrijf gezocht? Schroot en Recycling Goes staat voor u klaar
Vlakglasrecycling Nederland Vlakglas Recycling Nederland. Samen maken we glas oneindig. Vlakglas Recycling Nederland zamelt vlakglasafval in om het vervolgens te laten recyclen. Vlakglas wordt in de woning en utiliteitsbouw gebruikt denk aan ruiten van dubbelglas spiegels en interieurbeglazing. Met het vlakglasafval dat u inlevert kan nieuw glas gemaakt worden. Schoon vlakglas is 100 procent herbruikbaar. Ons uitgangspunt is de cradle-to-cradlefilosofie het materiaal wordt na gebruik volledig hergebruikt in een ander product. Er is een optimale kringloop zonder restafval of kwaliteitsverlies. Lees meer over cradle to cradle. Vlakglasrecycling is goed voor het milieu. Het bespaart grondstoffen én energie.
Riwald Recycling duurzaam recyclen. riwald recycling de sterke verwerker. riwald recycling streeft naar 100% hergebruik. grondstoffen zijn schaars investeer in de toekomst. maak de wereld schoner en leefbaarder. innovatief door de inzet van een high-tech granulator. Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. 100% recycling is het streven. Daarom investeert Riwald Recycling in de toekomst door de inzet van een unieke high-tech granulator in combinatie met een daaraan gekoppelde afvalscheidingsinstallatie. Hierdoor kan praktisch al het vuil dat vrijkomt worden opgewaardeerd voor hergebruik. Dit maakt Riwald Recycling één van de meest innovatieve recyclingbedrijven binnen Europa. Riwald Recycling denkt aan de toekomst.
Peeters Recycling Swalmen. Peeters Recycling Swalmen.
Xerox Recycling for Xerox Toner and Cartridge Supplies. Bedankt voor uw interesse in de recycling van uw gebruikte Xerox verbruiksartikelen. Deelname aan dit recyclingprogramma is eenvoudig klik op de koppeling hieronder en volg de instructies. Alleen originele Xerox verbruiksartikelen komen in aanmerking voor dit recyclingprogramma. Xerox Corporation behoudt zich het recht voor om materiaal dat niet in aanmerking komt voor het programma op kosten van de afzender naar de afzender te retourneren. Verbruiksartikelen-recycling is beschikbaar voor kantoorapparatuur printers multifunctionele apparaten persoonlijke kopieerapparaten faxapparaten. Sinds 2005 biedt Xerox de mogelijkheid om bij uw bedrijf/organisatie een ecobox te laten plaatsen.
http://www.feniksrecycling.nl/ De activiteiten van Feniks passen in de doelstelling van de overheid reststoffen optimaal te hergebruiken en zo het storten van afval te beperken en de belasting door zand en grindwinning te verminderen.
Geldof Recycling. Geldof Recycling.
Kunststof Recycling Nederland. Kunststof Recycling Nederland is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van autobumpers ook plaatst KRN verzamelbakken voor productie-uitvallen en kunststof reststoffen.
4Pet Recycling Welkom bij 4Pet Recycling. Fax 31 26 750 23 46. Partners / Specialists in PET. Home / Welkom bij 4Pet Recycling. Welkom bij 4Pet Recycling. 4PET Recycling in Arnhem is een vooraanstaande PET Recycler. De capaciteit bedraagt meer als 25.000 ton per jaar ca 750 miljoen stuks. Het programma van 4PET omvat zowel rPET maalgoed als ook rPET Re-Granulaat. Voor beide materiaaltypes zijn de zuiverheid en kwaliteit zeer belangrijk om de grootste zekerheid voor de eindgebruiker te kunnen garanderen. 4PET beschikt daarom over een uitgebreid kwaliteit en controlesysteem en heeft strikte procedures en procescriteria ingevoerd. Het recycling proces voldoet aan de eisen ten aanzien van Food-contact. COREPET voldoet hiermede aan alle Europese eisen.
Meinke Recycling BV. Medewerkers Janssen Landgraaf Recycling. Bouw Bedrijfs en Sloopafval. Aanleveren afval Nationaal en Internationaal. Dienstverlening Meinke Recycling en Janssen Landgraaf Recycling. Om de servicegerichtheid naar onze klanten te kunnen waarborgen hebben wij een logistieke afdeling die zorgdraagt voor een optimale dienstverlening. Door het diverse assortiment van containers hebben wij voor ieder werk de juiste container. Verder hechten wij veel waarde aan het op milieuverantwoorde wijze innemen van afvalstromen op onze overslaglocatie. Hiertoe is een milieuperron ingericht zonder lange wachttijden! Welke afvalstromen kunt u bedrijfsmatig danwel particulier bij ons aanleveren? Wij geven u een overzicht met de afvalstromen en bijbehorende uitleg!
RTA Recycling Technologische Apparatuur Inzameling en recycling van elektrische en elektronische apparatuur. Inzameling en recycling van elektrische apparatuur. RTA zet zich in voor het op een goede en verantwoorde manier inzamelen en recyclen van afgedankte elektronische apparatuur. Zij doet dit via het inzamelsysteem SIMPEL WEG. Centraal staat de de richtlijn Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur AEEA uit 2005. RTA is een stichting zonder winstoogmerk die is opgericht voor alle Nederlandse producenten en importeurs van professionele elektrische of elektronische apparatuur. Alle deelnemers én hun klanten kunnen de apparatuur simpelweg laten ophalen. Heeft u een afgedankt elektronisch apparaat dat gerecycled moet worden?